Ege Denizi’ndeki Yunanistan’da küçük bir ada olan Sakız adasının bitki örtüsü sadece burada yetişen damla sakızı ağacına ev sahipliği yapmaktadır. En kremamsı bu dondurma çeşidi, yağlı süt, şeker, krema, yumurta sarısı ve eşsiz sakız aroması ile hazırlanmaktadır.
FİNDİK ÇİKOLATA
Unutulmaz bir lezzet: yağlı süt, şeker, taze krema, muhteşem Türk fındıkları, bitter kakao ve yumurta sarısının birleşimi.
KARADUT
VANİLYA BİTTER PARÇA ÇİKOLATALI
Sütün tazeliği ile bitter çikolatanın eşsiz birlikteliği.
TUZLU KARAMEL
KARAMEL
Yağlı süt, şeker, krema, karamelize şeker. Karamelin taze ve kremamsı halini tadıyormuş gibi hissedeceksiniz.
TARÇIN
Temel dondurma malzemelerinin en iyi tarçınla birleşmesi dondurmamıza eşsiz ve olağandışı bir lezzet katıyor.
TİRAMİSU
Yağlı süt, şeker, krema, yumurta sarısı, kedidili, espresso ve kakao ile hazırlanan bir çeşit. Ünlü İtalyan tatlısının tadına tamamen sadık. Bu çeşit gluten içermesi sebebiyle çölyak hastaları için uygun değildir.
SÜT / ELMA
VANİLYA COOKİES NUTELLA
Yağlı süt, şeker, parça çikolatayla ev yapını bisküviler, yumurta sarısı, fındık ve kakao bazlı bir lezzet. Bu çeşit gluten içermesi sebebiyle çölyak hastaları için uygun değildir.
SÜT/ PORTAKAL
Zencefil, tarçın ve şekerlemesini bizim yaptığımız portakalın krema kıvamındaki karışımı.
ÇİKOLATA VİŞNE
Kakaoyu, kremamsı, taze ve tadına doyum olmayan bir lezzet yakalayıp sarsıcı ve eşsiz bir sonuç elde etmek için en iyi vişnelerle birleştiriyoruz.
SÜT / HURMA
Hurma tadıyla buluşan krema. Bu zevki tadarken farkında olmadan gözlerinizi kapatacaksınız. En iyi hurmaları doğrudan Kuzey Afrika’dan seçiyoruz.
BİTTER ÇİKOLATA
Taze ve lezzetine doyulmaz. En iyi ağaçlardan elde edilen bitter kakao, yağlı süt, krema ve yumurta sarısıyla birleşerek bitter çikolataya eşsiz tadını verir.
SÜT /NUTELLA
KROKANT
Hem lezzetli hem muhteşem. Kendi üretimimiz olan fındık ve badem krokanı karışımından gelen kusursuz ve muhteşem lezzet.
SÜT/ VİŞNE / FINDIK / BİTTER ÇİKOLATALI
Tamamen bizimle özdeşleşmiş, bize ait bir lezzet. Bitter çikolata, fındık ve vişnenin fior di latte peyniri ile kombinasyonu. Cremeria Milano’nun efsane lezzeti.
SÜT VİSNE
Tamamen bizimle özdeşleşmiş, bize ait bir lezzet. Vişnenin fior di latte peyniri ile kombinasyonu. Cremeria Milano’nun efsane lezzeti.
MENTA
SÜT
En yüksek kalitedeki tam yağlı süt, şeker ve taze krema bazlı bir lezzet.
MUZ
Yoğun lezzetli bu tropikal kremayı her mevsim bulabilirsiniz.
VANİLYA
Yağlı süt, şeker, krema ve yoğun yumurta sarısının kremamıza karakterini veren vanilya özü ile birleşmiş hali.
HİNDİSTAN CEVİZLİ
Sadece yağlı süt, şeker, krema ve tropik ülkelerden doğrudan tesislerimize gelen hindistan cevizi tozu ile en kremamsı ve tropikal dondurmayı yapıyoruz.
KAHVE
Bu dondurma, kahvaltıda içtiğiniz cappucinoyu hatırlatacak; aradaki tek fark taze ve kremamsı dokusu. Süt ve espresso kahve, dondurmamızı hazırlamak için kullandığımız diğer malzemeler ile dondurmanıza alternatif bir dokunuş katacak.
BÖĞÜRTLEN YOĞURT
CEVİZ
Kuru meyve sevenler için bir yaz harikası. Oryantal tonlarıyla, size uzak topraklardaki tatları tekrar yaşatacak bir lezzet.
YOĞURT
Taze ve ferahlatıcı yoğurt çeşidinin tarifi basit: yağlı süt, taze yoğurt, şeker ve krema karışımı. Nötr tadı diğer dondurma çeşitleri ile eşleşmesi için ideal.
ANTEP FISTIK
Yağlı süt, şeker, krema, fantastik Türk fıstıkları ile hazırlanan yılın her zamanı lezzetli olan bir çeşit.
Sorbe Çesitleri
VİŞNE SORBE
ŞEFTALİ SORBE
Bize göre sadece taze meyvelerle hazırlanması gereken bir ürün daha. Bu çeşidi temmuz ve ağustos ayları arasında tadabilirsiniz.
KARPUZ SORBE
Karpuz tropik ve sıcak iklimli bölgelerin tipik meyvesi. Buraya eşsiz bir sorbe yapmak için sadece en iyi meyveler geliyor; bu sorbeyi, karpuzun olgunlaşma dönemi olan temmuz ve ağustos aylarında tadabilirsiniz.
FRAMBUAZ / BÖĞÜRTLEN SORBE
ÇİLEK SORBE
Klasik olmasına rağmen eşsiz bir lezzet yaratmak için en iyi çilekleri mevsimine göre tedarik ediyoruz.
LİMON SORBE
Bu taze ve ekşi sorbe damağı serinletmek için mükemmel. Su, şeker ve liften oluşan temel tarife, susuzluk giderici bir lezzet elde etmek için en iyi limonların suyunu ekliyoruz; iyi bir sindirim için yemeklerden sonra önerilir.
MOJİTO SORBE
Bu sorbeyi hazırlamak için gereken nane ve misket limonu sıcak ülkelerden geliyor, bu sebeple bu çeşidin zevkini bütün sene çıkartabilirsiniz.
ANANAS SORBE
Bütün dünyada tanınan, sıcak ülkelerde geniş alanlarda yetiştirilen bir meyve olmasına rağmen biz Güney Afrika’dakileri seçtik. Sindirime yardımcı ve düşük kalorili olması sayesinde mükemmel bir seçim haline gelen ananas sorbesini haziran ve aralık ayları arasında tadabilirsiniz.
KİVİLİ SORBE
PORTAKAL SORBE
Zencefil, tarçın ve şekerlemesini bizim yaptığımız portakalın krema kıvamındaki karışımı.